returnare produs 1

Magazinul online 24mobile.ro ofera drept de retur 14 zile ! 

Conform articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie transmisa prin e-mail.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii daca nu ati beneficiat de transport gratuit, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Intentia de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email insotita OBLIGATORIUL de formularul de retur pe care il puteti descarca de aici .

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere). In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele (aceasta din urma trebuie sa includa nu doar faptul ca ati expediat un colet ci si ce contine coletul), fiind valabila data cea mai apropiata.

Produsul trebuie returnat exact in starea in care a fost primit, in acelasi ambalaj, fara a avea urme de uzura, deterioarare sau alte probleme. Produsele se vor trimite inapoi in forma completa ( produs si factura trimisa pe mail ) facand dovada ca produsul a fost achizitionat de pe magazinul 24mobile.ro .

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului daca :

– produsul/produsele returnate vin cu urme de uzura sau incomplete
– returnari repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru acelasi tip, marca si model de produs).

– daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi tip, marca si model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai daca sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Ai nevoie de un site? Aici găsești tot ce ai nevoieRealizare Site Craiova